Latest Movies :

( Tomris Giritlioglu Kayıp Sehir ile Dönüyor )

Tomris Giritoğlu uzun bir aradan sonra Kayıp Şehir Dizisi ile ekranlara geri dönüyor.Kayıp Şehir'in ilk tanıtım fragmanı dün akşam Kanal D ekranlarında yayınlandı.Hemen ilk gözüme çarpan ise Gökçe Bahadır oldu.

O kısa fragmanda kısa bir sahnesi vardı.Sanki hayat kadını olmuş gibi bir havası vardı,pek anlamadım vallahi..Tomris Giritoğlu da işin içinde olduğuna göre bir süpriz olabilir bu dizide..

Tomris Giritoğlu,daha önce beraber çalıştığı Kırıkkanatlar,Asi,Kasaba,Gönülçelen ve Herşeye Rağmen dizilerinin de yönetmenliğini yapan Cevdet Mercan ile Kayıp Şehir'de de birlikte olacaklar.Kayıp Şehir'in senaryosunu ise Murat Uğur Kulak ve Hakan Bıçakçı yazıyor.

Kayıp Şehir;"Karadeniz’den İstanbul’a toprak kayması nedeniyle gelen bir aileden bahsedeceğiz. Toplu göç var. Bu ailenin 6 ferdinin hikayesi var dizide. Bugünün doğruları ve acıları, yanlışlarını anlatacak."

Kayıp Şehir kadrosunda Uğur Polat,Gökçe Bahadır,Ahmet Mekin,Melisa Aslı Pamuk ve Tugay Mercan rol alacak.

Yayınlanan tanıtım fragmanında Gökçe Bahadır'ın söylediği bir söz;"Oğlum daha dur bakalım. Dün bir bugün iki, bu şehirde ilk atışta kim vurmuş ki hedefi.
Share this article :

+ yorum + 1 comment

22 Ağustos 2012 10:56

merakl bekliyoruz dizi yi

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Kayıp Şehir dizi bölüm izle - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger